Oj vad tiden går

Oj vad tiden går, ett tag sen jag skrev och la upp bilder ser jag. Dagarna här hemma går bara i ett med en väldans fart, snart är det jul känns det som :) Vad händer och vad hittar vi på? Ja med Leia händer det fortfarande något hela tiden. Hon fortsätter att förflytta sig bakåt och har blivit riktigt duktig på det. Hon vrider och vänder och har sig tills hon kommer dit hon vill. Men ibland går det emot henne och hon blir ledsen och arg, som igår när hon fastnade i vitrinskåpet och inte kunde röra sig. Det nya Leia gör nu är att hon reser sig på alla fyra, eller hur jag ska uttrycka mig. Hon reser sig som hon ska krypa iväg men gungar lite fram och tillbaka och sen lägger hon sig ner och sprattlar med armar och ben. Så hon är verkligen aktiv hela tiden. Så fort hon ligger på golvet så är hon inte still, det är rörelse precis hela tiden (antagligen pappas gener).


Hälsa på pappa på jobbet är en favorit.
Här får Leia sitta hos Linus jobbarkompis Johnny och leka med headsetet = kul :)

Annars fixar vi och donar här hemma, träffar mammagruppen ibland, går på sångstund i kyrkan ibland (det älskar Leia), leker med kusinerna som hon bara älskar :). Imse vimse spindel är en favorit som vi sjunger varje dag nästan. Det behöver inte hända så mycket på en vecka för tiden går ändå. Maten rullar bara på och nu äter Leia både fisk, kött och kyckling, she loves it kan man säga. Det är bara att ösa in det i munnen och helst ska det gå snabbt! Nu om några dagar blir hon sju månader......känns lite overkligt att hon är så stor nu!

 Nu märks det att hösten är här, det mörknar redan vid fyra tiden nu. Igår skapade jag och Leia lite halloweenstämning. Eller jag gjorde en pumpa och Leia satt vid köksbordet och pratade.


Happy halloween :)


Till och med Leia tycker att pumpan är lite läskig!

Framöver är det en tripp till Båstad till helgen som gäller. Linus är ledig fredag så vi åker redan imorrn, ska bli kul :) Har jag och Linus tur ska vi till kallbadhuset i Båstad och bada i havet (kommer dö!!!) och bada bastu och jacuzzi...nice :)


6 månader

Tiden går fort, känns som man alltid säger så numera men det gör den.

I veckan har vi haft en mammaträff. Och vilken skillnad det är gentemot för några månader sedan. Nu "leker" våra barn med varandra. Vet inte om leker är rätt ord men förr så satt eller låg de i våra famnar, men nu ligger de på golvet och skrattar och tittar på varandra. Vi hade träffen hemma hos oss och det var trevligt :)


Leia med sin kompis Ludvig :)



Leia och Lukas kollar läget...

Annars rullar allting på. Vår lilla tjej har hunnit bli 6 månader och hon ändrar sig från dag till dag och vecka till vecka. Nu väger Leia 7 kg och är 68,5 cm lång. Vi var på läkarkontroll i tisdags och allting var toppen, vi har en glad och pigg tjej! Och det visste vi sen innan för det går inte att missa, Leia vaknar med ett leende på läpparna och lägger sig med ett leende, som ibland blir lite gnäll för att hon hellre vill vara uppe.


På pappas jobb




Leia gör sig redo för att.....

...dyka! :)

Det känns som det händer något hela tiden. Leia kan nu sitta riktigt bra själv på golvet och leka. Hon vill krypa men just nu går det bara bakåt :) Det är så mycket energi i denna lilla kropp och hon ligger sällan still, benen och armarna går i ett. Maten går som ett rullande band och jag kan inte säga att vi har haft problem någon gång direkt. Leia bara gapar och vill ha mer :) Vi njuter av livet och av vår solstråle :)


Det blev lite roliga miner när Leia åt hemmalagad äppelmos utan socker :)




Med mormor på bokmässan




Gåstolen är poppis!

Besök från Lidköping

Förra helgen hade vi fint besök från Lidköping. Karin, Marcus och Thyra kom hit till oss och som alltid var det kul :) Jag och Karin gick och shoppade på stan på lördag. Budgeten är tajt just nu när man går hemma och prioriterar att spara och vara vuxen ;o) Så det blev det mest nödvändiga. Till en början gick det bra att gå på stan och det kändes inte som det var så mycket folk, men det ändrade sig efter ett tag. Inte så konstigt på stan är det ju alltid folk och det var ju som sagt löningshelg. Det var en trevlig dag och det hela avslutades med god mat hos oss och Galenpanna. Det är ett spel som man bara måste ha, sjukt kul !!! :)


Thyra kollar in vad Karin shoppat :)


På söndagen hängde vi med Karin och Mackan till Husknuten. De är i husbyggetankar och planer och behövde se hus. Det var lite kul att gå där igen. När vi byggde huset var vi där ofta, men nu var det ett tag sen :) Lite lustigt att gå in i "vårt" hus eller det huset där vi plockat idéer från.  Det var en rolig dag och vi hann med en lunch på Burger King. Sen styrde vi kosan till babysimmet och det gick toppen. Leia är verkligen som en fisk i vattnet och det går bra att dyka med henne.


Leia kör gåstolen och Thyra kör snutten i babysittern


Galenpanna, ett måstespel!

Det var kul att se Thyra och Leia ihop. Tidigare har nog inte Thyra haft så mycket utbyte av Leia då hon mest varit i famnen hos en. Men nu kunde Thyra leka lite med henne och hjälpte henne när hon var i gåstolen. Kul att se! En lugn och skön helg var det och kul med besök :)


Thyra underhåller Leia på morgonkvisten :)


RSS 2.0