Dax för första inlägget!

Jaha då var det dax för att skriva första inlägget på min blogg. Aldrig trodde jag att jag skulle ha ork eller tid för att skaffa mig en blogg men se så fel man kan ha! Jag måste erkänna att jag har varit lite anti och varit mer typen våga vägra face book som vi säger här hemma. Där har även blogg ingått och jag har tyckt att det har verkat onödigt och överdrivet. Men så började vi bygga hus och det var segt och tidskrävande att sitta och maila bilder till folk. Så jag och Linus bestämde att vi skulle skaffa en blogg istället där vi smidigt kunde skriva hur bygget gick och även lägga upp mycket bilder snabbt och smidigt. Och responsen blev positiv och det var så enkelt att hantera det! Jag märkte även till min förvåning hur kul jag tyckte det var att skriva och hur enkelt jag kunde skriva mycket utan problem. Så nu när jag fått barn så vill man ju skriva om den tiden och även att nära och kära ska kunna få se bilder på vår lilla skatt!

Jag blev även sugen på idén när min bästa kompis Karin var här och hälsade på och visade sin fina blogg hon har på nätet. Så nu har jag bestämt mig, jag ska skriva blogg =)

Jag kommer helt enkelt att skriva om mig, Linus och Leias vardag och vad vi hittar på samt lägga upp lite olika bilder. Vi har nu bott in oss i huset vi byggde och trivs så himla bra! Men det känns lite lyxigt och overkligt måste jag erkänna. Man kan liksom inte riktigt smälta att man har ett eget hus! Vi har kommit iordning ganska bra invändigt så det vi gett oss in på nu är att bygga altan och så gräs utomhus. Altanbygget gör vi själva och det går riktigt bra, borde vara klara på onsdag kväll hoppas jag.

Jag hoppas ni kommer att tycka att det är kul att läsa min blogg och att den underhåller er i vardagen, samt att ni väldigt enkelt kan få delta i vår lilla dotters utveckling och se när hon växer =)



KRAM

RSS 2.0