6 månader

Tiden går fort, känns som man alltid säger så numera men det gör den.

I veckan har vi haft en mammaträff. Och vilken skillnad det är gentemot för några månader sedan. Nu "leker" våra barn med varandra. Vet inte om leker är rätt ord men förr så satt eller låg de i våra famnar, men nu ligger de på golvet och skrattar och tittar på varandra. Vi hade träffen hemma hos oss och det var trevligt :)


Leia med sin kompis Ludvig :)



Leia och Lukas kollar läget...

Annars rullar allting på. Vår lilla tjej har hunnit bli 6 månader och hon ändrar sig från dag till dag och vecka till vecka. Nu väger Leia 7 kg och är 68,5 cm lång. Vi var på läkarkontroll i tisdags och allting var toppen, vi har en glad och pigg tjej! Och det visste vi sen innan för det går inte att missa, Leia vaknar med ett leende på läpparna och lägger sig med ett leende, som ibland blir lite gnäll för att hon hellre vill vara uppe.


På pappas jobb




Leia gör sig redo för att.....

...dyka! :)

Det känns som det händer något hela tiden. Leia kan nu sitta riktigt bra själv på golvet och leka. Hon vill krypa men just nu går det bara bakåt :) Det är så mycket energi i denna lilla kropp och hon ligger sällan still, benen och armarna går i ett. Maten går som ett rullande band och jag kan inte säga att vi har haft problem någon gång direkt. Leia bara gapar och vill ha mer :) Vi njuter av livet och av vår solstråle :)


Det blev lite roliga miner när Leia åt hemmalagad äppelmos utan socker :)




Med mormor på bokmässan




Gåstolen är poppis!

Kommentarer
Postat av: Elisabeth Ebefors

Hej Leia säg till mamma att:" ta upp mig ur gåstolen jag vill gå utan!"Kram mormor

2009-10-03 @ 13:44:58
Postat av: mormor

Leia du blir som din mamma o dina morbröder i vattnet riktiga vattendjur. Till sommaren får jag gå med dig till gamla Buhres simskola. Då ska du få dyka i morbror Niclas "bassäng" på Malen, 50meters saltvattens bassäng. De du!!! Kramisar mormor

2009-10-03 @ 13:49:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0