Båstad

Vi har nyss spenderat en hel vecka nere i Båstad. Veckan bjöd på en del stranddagar då vi traskade rätt ner till stranden. Vilken känsla att gå fem minuter och sen vara nere vid havet :) Leia njöt hon med och grävde i sanden och badade en hel del i havet. Favoriten var nog när man snurrade runt henne i vattnet, då skrattade hon så hon tjöt :) Vi följde även med mormor fram till bassängen och där var de större bassängerna ingen hit, kallt vatten tyckte Leia, lite kräsen! Men den mindre bassängen var roligare för där fanns både djur och rutschkana :)


Leia hittade mormors simglasögon...


Leia fick åka skrinda till stranden



Jag och Linus fick oss en dag då vi kunde se på tennis, fick se Robin Söderling vinna sin match så det var lite kul :) Vi kollade in allt folk som kommit till Båstad för tennis (ja och festandet), spanade in alla "feta" båtar i hamnen....herregud vilka schabrak!



Vi åkte ner till Malmö en dag och hälsade på Adde och Lisa som köpt hus där. En mysigt hus med mysig trädgård och en härlig hängmatta :)


Hemma hos Adde och Lisa

En helt underbar vecka hade vi därnere och det var skönt att få va hemma så lång tid och bara ta varje dag som den kom lite, härligt :)


Leia gjorde premiär på cykeln och det gillade hon!

Nu vankas det semester för oss i tre veckor, nice!

Lidköping

Vi begav oss till Lidköping för två helger sen. Det närmade sig dagen då Thyra skulle fylla tre och det ville vi fira. Det visade sig bli en riktigt fin dag med en hel del sol. Vi käkade lite lunch hemma hos Karin och Marcus och efter det gick vi till sjön och badade (Thyra och Leia) och solade ( vi vuxna). Tjejerna njöt av vatten och sand och lek. Vi unnade oss en fika med god god glass innan vi gick hemåt igen. Hemma hos Thyra var poolen med bollarna en hit tyckt Leia och där röjde de, sova var något Leia hoppade över rejält idag :)


Typisk sommarbild eller?? mammorna med barnen vid vattnet :)


Leia njöt av sommaren!


Karin får läsa boken om djuren för Leia (fick nog läsa den ett antal ggr) :)

På kvällen så grillade vi och åt tårta och så fick Thyra sina presenter och de gillade hon :) Efter det tog vi en promenad och spanade in tomten där de ska bygga hus efter sommaren. Vi fick även se de klara ritningarna på huset och det ser ut att bli riktigt fint och ska bli så kul att följa :)


Thyra fick paketer :)......


....och tårta :)


Leia gillade verkligen poolen :)

Midsommar!

Midsommar firade vi hos Linus kompis Stefan och Jossan i Ryggebol, nära Lerum. Vi lånade med oss Linus föräldrars husvagn så sov vi i den, det funkade bra. Tog lite längre tid att få Leia att somna, hon ville gärna vara med på hela festen om hon hade fått bestämma. Efter ett tag somnade hon äntligen :) Vi klädde midsommarstången och lekte väldigt välplanerade och seriösa lekar, mitt lag vann :) Sen åt vi midsommarmat och fick jordgubbar i mängder till efterätt, gott!!! Det var en jättetrevlig kväll och vi lade oss sent, vissa var mer trötta än andra dagen efter (Läs Linus :)


Redo för midsommarfest :)


Midsommarstången kläs och reses...


...Leia fick en krans :) (den fick sitta kvar i en sekund...)

Midsommardagen bjöd på fantastiskt väder med klarblå himmel och sol. Vi stannade kvar långt in på eftermiddagen och njöt av det härliga vädret :) Sen drog vi oss hemåt nöjda, glada och trötta!


Njuter av sol och bad hemma :)

På söndagen var vi bjudna på grillning hos Camilla, Christoffer och Saga. Även denna dagen var det toppenväder. Saga och Leia lekte i sandlådan och den var verkligen populär, de hade sand överallt efteråt :)


Sandlådan = lycka!

Bröllop :)

Lördagen den 19 juni hade jag turen att få titta på min kompis Ellinors bröllop. De gifte sig i Tuve kyrka och bröllopet var så himla fint. Ellinor hade verkligen jobbat och planerat som en galning inför det här bröllopet och jag är så glad för att det blev så som hon ville ha det när hon slitit så. Och än en gång var det kul att man fick vara där och se det :) Man blir ju sugen på att gifta sig helt klart :)


På väg fram till altaret....


Framme vid altaret....


Nygifta :)


RSS 2.0