Besök från Lidköping

Förra helgen hade vi fint besök från Lidköping. Karin, Marcus och Thyra kom hit till oss och som alltid var det kul :) Jag och Karin gick och shoppade på stan på lördag. Budgeten är tajt just nu när man går hemma och prioriterar att spara och vara vuxen ;o) Så det blev det mest nödvändiga. Till en början gick det bra att gå på stan och det kändes inte som det var så mycket folk, men det ändrade sig efter ett tag. Inte så konstigt på stan är det ju alltid folk och det var ju som sagt löningshelg. Det var en trevlig dag och det hela avslutades med god mat hos oss och Galenpanna. Det är ett spel som man bara måste ha, sjukt kul !!! :)


Thyra kollar in vad Karin shoppat :)


På söndagen hängde vi med Karin och Mackan till Husknuten. De är i husbyggetankar och planer och behövde se hus. Det var lite kul att gå där igen. När vi byggde huset var vi där ofta, men nu var det ett tag sen :) Lite lustigt att gå in i "vårt" hus eller det huset där vi plockat idéer från.  Det var en rolig dag och vi hann med en lunch på Burger King. Sen styrde vi kosan till babysimmet och det gick toppen. Leia är verkligen som en fisk i vattnet och det går bra att dyka med henne.


Leia kör gåstolen och Thyra kör snutten i babysittern


Galenpanna, ett måstespel!

Det var kul att se Thyra och Leia ihop. Tidigare har nog inte Thyra haft så mycket utbyte av Leia då hon mest varit i famnen hos en. Men nu kunde Thyra leka lite med henne och hjälpte henne när hon var i gåstolen. Kul att se! En lugn och skön helg var det och kul med besök :)


Thyra underhåller Leia på morgonkvisten :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0