Lidköping!

Förra helgen åkte vi till Lidköping på söndagen för att hälsa på Karin, Marcus, Thyra och nya familjemedlemmen Lowa. Hon var nästan två månader när vi var där. Vi fick se deras nya hus som de har byggt och äntligen flyttat in i. Eller ja de har ju bott där sen slutet på januari. Så himla fint var det eller är det :) Stort, fint, vitt och fräscht. Jag tycker att de kommit iordning riktigt bra för att inte ha bott där så länge. Sen tar det ju alltid ett tag att bo in sig och köpa på sig det man själv vill ha :)


Leia kände sig som hemma i det nya huset :)


Linus och Marcus hade saknat varandra och sina mobiler :)

Lowa var så liten och söt. Men för Karin har hon ju blivit stor nu. Fast för oss var det ju första gången vi träffade henne så hon kändes liten och Leia kändes så himla stor och Thyra ännu större :) Leia blev jätteförtjust i Lowa och ville ta hand om henne mycket. Hon är verkligen bebis-tokig!


Lilla söta Lowa, Leia ville klappa och pussa!

Vi hade inte setts sen november så det blev juklappar till Thyra från oss och inflyttningspresent och födelsedagspresent till Karin. Stort paketkalas kan man säga då Leia fick hur mycket paket som helst för att det varit jul och 2-års dag ! Hon fick en boll, prinsessklänning med krona och spö, jättefina kläder, armband som Thyra gjort själv och en Laban film! Hon var helnöjd kan man säga. Leia somnade innan vi åkt ut från bostadsområdet så det var en hellyckad dag!



Besöket i lekparken var en hit :)

Leia 2 år!

Tiden springer iväg kan man lugnt säga!

Snart är det påsk och Leia har hunnit fira sin 2-års dag :)

Vi tjuvstartade Leias födelsedag helgen innan hon fyllde med att min familj var här uppe. Det blev gött käk och våfflor faktiskt. Leia fick ett ritstativ som hon bara älskar, det ska målas varje dag! Ja och så fick hon en trehjuling som även den är populär. Den helgen hon fick allt detta så kom ju snöstormen på söndagen. Sen dess har det blivit så att den inte kommit ut än. Men hon klarar av att cykla riktigt bra på den nu. I början var det lite svårt för henne då hon inte riktigt når ner till tramporna när hon ska framåt. Men backa går hur bra som helst. En dag fick hon in backen så mycket att hon glömde av sig och dratta nerför vårt steg till vardagsrummet. Men tur i oturen så klarade hon sig bra med ett blåmärke på armen. Vi får nog försöka ta ut cykeln den här helgen nu när våren äntligen är här!




Eliott har blivit större än Leia nu :)



På själva 2-års dagen så fick Leia ta med sig glass till dagis och det var nog den bästa presenten. Hon tyckte det var så kul att få släpa den här glassen till dagis! Stolt var hon :) På dagis sjöng de också fick hon ha en krona på huvudet. Sen fick hon med sig en elefant hem där det stod "Leia 2 år". På kvällen kom Anna och Daniel hit och vi kalasade med hamburgare och marängswiss :)


Glass till alla kompisar på dagis :)


En Pingu bok!


Pappa hade köpt egen fin present till Leia :)

Helgen den veckan Leia fyllde år så var Linus familj här och vi kalasade lite igen. Grillat och en big baota tårta som Linus gjort! Leia fick kläder, en flamingo som joddlar (hur många har det :), skottkärra, spade, kratta, utebänk med bord, bok.....ja hon var helnöjd!


Leia väntar på sång :)


Kusinerna rycker in och hjälper Leia med ljusen :)

Annars rullar det på här som sagt....måndag-fredag hela tiden. Nästa vecka är det påsklov så då ska jag ta mig lite ledigt från tisdagen. Då åker jag till Sardinien med Linus mamma, systrar och Emma (min svägerska) och Hilmer får följa med oss brudar ! Ska bli skönt att bara få komma iväg till ett annat land och få njuta av härligt väder (hoppas vi!). Vi kommer hem påskafton så vi hinner fira påsk med :)

RSS 2.0