Det var ett tag sen sist...

Hej på er,

det var ett tag sen sist jag skrev. Och det känns som det hänt en hel del med.

Hittade precis några foton från när vi var i Slottsskogen med Erika och Hugo. På påsklovet fick vi en helt underbart solig fredag så vi bestämde oss för att åka till Slottsskogen. Vi tog med oss Hugo, Herman hade tyvärr fått feber stackaren och fick vara hos farmor. Sen mötte vi upp Erika med. Det blev en heldag med djuren och sen gick vi till lekplatsen Plikta och det var en hit :)


Leia och Hugo fikar :)


Leia ute och går i Slottsskogen


Gunga på lekplatsen var en hit :)


VI hade gemensamt ett års kalas för barnen i föräldragruppen och det var kul. Knytkalas med pajer, bröd och tårta och barnen "lekte" av sig lite. Kul att träffas alla för annars är det bara vi mammor som ses.

Leia och Ludvig roar sig med bilen....

Camilla och Saga har vi även träffat varje vecka som vanligt :) Ena veckan var vi och badade med tjejerna och det tyckte de var kul. Leia är lite väl våglig i vattnet och vill gärna klara sig på egen hand oavsett hur djup bassängen är :) Mammas och även pappas gener här kan vi säga!


Leia är redo att bada :)

Vi åkte till Växjö för två helger sen och hälsade på Stolle och Sandra. Det var så himla kul att träffa dem för vi har inte setts sen i somras. Sen är det även lite nostalgi att åka tillbaka till växjö där man pluggade och bodde i nästan sex år. Det var sig likt men hade ändå ändrats lite. Det blev en promenad till stan och öl på pm´s uteservering. Sen åt vi lunch på Akropolis och som förr var det supergott och man rullade hem :) På kvällen blev det grillning för det var soligt och fint. Vi spelade wii fit och även pratmakarna och så det kan låta. Som sagt en toppenhelg! På vägen dit hann vi besöka Carrobarro i Värnamo och kolla in hennes nya hus :) Och vi hann även träffa Martina en liten sväng när vi var på stan.


Galenpanna en klassiker!


Leia och Sandra leker med traktorn....:)

Förra helgen var Karin och Marcus  och Thyra här och hälsade på och vi firade Leia en gång till. Lördagen började grå men sen tittade solen fram och då är vi ju sånna att vi bara måste grilla :) Det blev grillmat och när barnen somnat så blev det tp dvd versionen. På söndagen tog vi det bara lugnt och gick en promenad ner till linus föräldrar och kollade på hästarna och lekte på studsmattan och i sandhögen. Leia fick en massa saker till sin spis, mackset och tallrikar och muggar och bestick, blir perfekt sen när hon ska laga mat :) En lugn och rolig helg var det :) På söndageftermiddagen firade vi Emma som fyllde 35 och det gjorde vi med kinamat och tårta, gott gotti gott gott :)


Leia fick massa fina paket, och lite hjälp :)


Härlig vårdag :)


Hmmmm släktdrag????

Annars rullar det på här hemma. Leia är hemma med pappsen tre dagar i veckan och det trivs hon jättebra med. Och det passar både mig och LInus bra, jag får jobba lite och han får äntligen vara hemma lite.


När mamma jobbar får Leia leka med mammas väska och kjol (för pappa :)

Just det Leia går ju nu med.....glömde av det för hon har gjort det ett tag nu. Hon började med det någon vecka efter att hon fyllde år och sen dess har det bara rullat på och nu går hon mer än kryper. Det är häftigt att se henne gå :)


Lilltjejen har lärt sig gå, nu är hon redo för att börja träna fotboll (benskydden är på :)


RSS 2.0