6 veckor kvar till jul!

Hej,

6 veckor kvar till jul, det kom jag fram till idag när jag tittade i min kalender. Leia är nu 7,5 månad gammal. Hon väger ca 8 kg (ställde mig på vågen med henne därav ca vikten). Vi ska till BVC den 30 november när hon är 8 månader så då får vi både längd och vikt :)

Vad har hänt sen senast? Vi var i Lidköping förra helgen och hälsade på Karin, Marcus och Thyra. Det var jättetrevligt! Vi gick en sväng på stan och de som inte fixat fars-dag present fick göra det ;o) Sen fikade vi och åt mat. Jag fick se Bollibompa med Thyra. Leia och Thyra lekte, man kan faktiskt kalla det för det nu. Tror att Thyra har mer utbyte av Leia, eller vad man säger, nu då hon kan flytta sig och "prata", de verkade ha riktigt kul :)


Leia får låna Thyras piano


Bollibompadax!

Annars rullar tiden på. Det är lite mer "action" hemma nu. Leia har lärt sig att krypa. Hon började få med sig knäna i söndags lite grann. Men sen har hon kämpat och sen i tisdags går det bara snabbare och snabbare. Man riktigt hör när hon siktar in sig på något och sen kommer hon av bara farten :) Konstigt att hon alltid siktar in sig på saker man inte vill att hon ska ta (soppåsen, datorladdaren, hallmattan som är full av grus). Så nu måste man verkligen ha koll på henne. Än så länge har hon inte trillat nerför steget vi har till vardagsrummet. Nästan som att hon känner på sig att det är lite farligt. Uppför gick en gång när pappa lockade med en leksak riktigt länge:) Annars gnäller hon om man är i köket så man får hjälpa henne uppför steget.





Leia är pigg och glad som alltid (nästan). Det har blivit lite mer tårar nu när hon lär sig mer saker. Hon är inte rädd av sig utan ska testa allt. Hon försöker resa sig och blir ledsen när hon sitter på knä och inte kommer på hur hon ska komma ner igen. Hon försöker ställa sig upp genom att hålla i saker, det är full rulle kan man säga.


Vi går på babysimskurs nr 2 nu. Sist dök Leia från mig till Linus och tvärtom, det var coolt! Nästa gång ska hon sitta på en matta och dyka ner till en i vattnet......ska bli skoj att testa. Hon riktigt älskar vatten, benen går och tungan åker ut för hon ska smaka på vattnet. I baljan hemma skvätts det för fullt!


Bada är kul :)


RSS 2.0