Trädgård, kamin och snart sommarlov :)

Här händer det en hel del vill jag lova!

För några helger sen var min familj här och hälsade på och då gjorde vi iordning vår trädgård. Vi lade stora stenar runt trädgården som ett staket kan man säga. Vi planterade ett japanskt körsbärsträd, rhododendron, syrener, vi sådde gräs och satte upp en gungställning. Så nu är man verkligen glad när man tittar ut och känner att man har en riktig trädgård, det känns kul :)



Den varmaste veckan som var för några veckor sen kom snickarna och installerade vår kamin. Så nu kan vi elda, lockar inte så just nu med tanke på att det är varmt :) Men nu är den inne och det känns kanon, blev verkligen ett vardagsrum nu och myskänsla över det hela. Får nog bli premiäreldning snart även om det är sommar!



Leia är det full fart på, hon springer fram och säger mamma, pappa, titta och en massa annat. Vi har lärt oss tyda hennes "språk" men det är nog svårt för andra kan jag tänka mig :) Just nu är hon inne i en fas med mycket vilja och hon bryter ihop var femte minut (känns det som) när det inte går som hon vill. Hon är livlig och glad och det är action hela tiden, kul samtidigt som det är krävande. Vi har fått veta vart Leia ska gå på dagis och det blev det dagiset som vi ville och det känns bra! Samtidigt som man inte kan fatta att hon ska börja på dagis. Jag kommer arbeta 80% till hösten fördelat på fem dagar så att Leia inte ska få så långa dagar på dagis. Längsta dagen blir onsdagar då hon måste vara där till 16, men det känns ändå okej.



Imorgon är det skolavslutning på mitt jobb. Leia ska få följa med och det kommer bli kul både för henne och eleverna :) Sen jobbar jag på jobbet fram till midsommar. Och från midsommar och fram till mitten av juli får jag lov att jobba hemifrån så det känns hur bra som helst :)




RSS 2.0