1 år

Påsken är över med mat, ägg och två 1-års kalas. Ja nu har Leia fyllt ett år och det är lite svårt att fatta, hon är ju fortfarande bara lilla Leia. På tisdagen när Leia fyllde år så hade fått paket av pappa på morgonen, ett ifk linne med tights :) Sen åt vi god födelsedagsgröt och åkte hem till Saga och Camilla och lekte en stund. Flickorna lekte och vi mammor åt och pratade :) Camilla hade varit så söt så Leia fick både paket och en liten tårtbit med ljus i! Hon fick en jättesöt klänning (rödrutig med blommor) och ett par vit-gröna tights till, kommer bli så söt!


Fina IFK-setet från pappsen :)


Leia fick god tårta av Camilla


Leia och Saga leker för fullt!

På kvällen kom det kompisar till oss hit och vi firade Leia med hamburgare och fin fin prinsesstårta som vi gjort själva :) Leia fick massor av paket och hon var riktigt duktig på att öppna. Hon fick sandleksaker, resväska, tummenryggsäck, mätstock att klistra direkt på väggen, bondgårdsdjur, har säkert glömt något men hon fick jättebra och fina saker :) Kalaset gick toppen och Leia fick smaka tårta för första gången och det var en hit :)


Gästerna har kommit!


Fina tårtan mamma gjort :)

Vi glömde av att ge Leia paketen hon skulle få av oss, det var så mycket den dagen hon fyllde och vi kom på två dagar senare att hon inte fått den. Men det kvittar ju när de är så små, hon tyckte det  var kul när hon väl fick den, en fin spis att ha på rummet :) kanske lite tidigt att köpa men hellre köpa ngt hon har stor nytta av längre fram! När Linus och Leia satte ihop spisen så överraskade hon oss med att gå tre steg :)


Leia öppnar sin försenade paket...

På långfredagen bakades det pajer för fullt här hemma inför kalaset, det gick jättebra och paj är ju en smidig sak att bjuda på måste jag säga :) På eftermiddagen åkte vi till Linus kusin Christopher och Sandra och lille Filip. Där lagade vi mat och åt gott (tre rätters!!!). Leia och Filip lekte lite och Leia fick en jättefin present, en keyboard, en liten sån med piano och djurknappar och melodilåtar...massa saker! Den är populär då allt som låter är kul :)


Leia och Filip kör bil

På påskafton så kom mormor och morfar och morbror hit. Vi gick ner till farmor och farfar på gården allihop och firade påsk med hela släkten. Jättetrevligt och jättegod mat. Sen hade vi den traditionella äggjakten och alla hittade ett ägg tillslut, tog lite tid för mig dock men men. Det blev en helkväll med spel och mat igen :)

På påskdagen var det dags för kalas för släkten. Vi bjöd på pajer, bröd, sallad och en prinsesstårta och en kattårta som vi gjort själva, kattårtan kan jag inte ta åt mig äran för den gjorde Linus mamma :) Leia fick återigen en massa paket. En bil som både låter och blinkar :), en vårjacka (röd med fickor som är som nyckelpigor), en gungställning, en gunga, en häst, fin klänning, jeansjacka med ett fint hårband till :), traktor med hästsläp, stapeltorn, gummistövlar, sockar, en grävmaskin och en traktor (ett måste i den här familjen ;), som sagt har nog glömt något men det var jättefina presenter och Leia leker för fullt med dem :) Det var ett lyckat kalas och vi var helt slut på kvällen när det var över :)


Leia fick en fin bil, hon gör till och med ljudeffekter när hon kör!


Fullt hus kan man säga!


Leia i sitt fina hårband :) Kusinerna hjälper till med paketerna....


Tårtorna!


Dax att blåsa ut ljusen!

Nu är det påsklov och vi degar och har det gött! Jag har ju börjat jobba och det är än så länge jättekul att vara tillbaka på jobbet, man känner sig verkligen uppskattad och det är kul :)



Vår stora tjej :)


RSS 2.0