Lidköping!

Förra helgen åkte vi till Lidköping på söndagen för att hälsa på Karin, Marcus, Thyra och nya familjemedlemmen Lowa. Hon var nästan två månader när vi var där. Vi fick se deras nya hus som de har byggt och äntligen flyttat in i. Eller ja de har ju bott där sen slutet på januari. Så himla fint var det eller är det :) Stort, fint, vitt och fräscht. Jag tycker att de kommit iordning riktigt bra för att inte ha bott där så länge. Sen tar det ju alltid ett tag att bo in sig och köpa på sig det man själv vill ha :)


Leia kände sig som hemma i det nya huset :)


Linus och Marcus hade saknat varandra och sina mobiler :)

Lowa var så liten och söt. Men för Karin har hon ju blivit stor nu. Fast för oss var det ju första gången vi träffade henne så hon kändes liten och Leia kändes så himla stor och Thyra ännu större :) Leia blev jätteförtjust i Lowa och ville ta hand om henne mycket. Hon är verkligen bebis-tokig!


Lilla söta Lowa, Leia ville klappa och pussa!

Vi hade inte setts sen november så det blev juklappar till Thyra från oss och inflyttningspresent och födelsedagspresent till Karin. Stort paketkalas kan man säga då Leia fick hur mycket paket som helst för att det varit jul och 2-års dag ! Hon fick en boll, prinsessklänning med krona och spö, jättefina kläder, armband som Thyra gjort själv och en Laban film! Hon var helnöjd kan man säga. Leia somnade innan vi åkt ut från bostadsområdet så det var en hellyckad dag!



Besöket i lekparken var en hit :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0