Båstad

Vi har nyss spenderat en hel vecka nere i Båstad. Veckan bjöd på en del stranddagar då vi traskade rätt ner till stranden. Vilken känsla att gå fem minuter och sen vara nere vid havet :) Leia njöt hon med och grävde i sanden och badade en hel del i havet. Favoriten var nog när man snurrade runt henne i vattnet, då skrattade hon så hon tjöt :) Vi följde även med mormor fram till bassängen och där var de större bassängerna ingen hit, kallt vatten tyckte Leia, lite kräsen! Men den mindre bassängen var roligare för där fanns både djur och rutschkana :)


Leia hittade mormors simglasögon...


Leia fick åka skrinda till stranden



Jag och Linus fick oss en dag då vi kunde se på tennis, fick se Robin Söderling vinna sin match så det var lite kul :) Vi kollade in allt folk som kommit till Båstad för tennis (ja och festandet), spanade in alla "feta" båtar i hamnen....herregud vilka schabrak!



Vi åkte ner till Malmö en dag och hälsade på Adde och Lisa som köpt hus där. En mysigt hus med mysig trädgård och en härlig hängmatta :)


Hemma hos Adde och Lisa

En helt underbar vecka hade vi därnere och det var skönt att få va hemma så lång tid och bara ta varje dag som den kom lite, härligt :)


Leia gjorde premiär på cykeln och det gillade hon!

Nu vankas det semester för oss i tre veckor, nice!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0