"Roomservice"

I helgen var mina föräldrar här och hälsade på och det var jättekul. Vi hade sån tur med att tapeten till Leias rum kom i veckan med. Anledningen till att det var bra var det att jag och Linus har aldrig satt upp tapet och kan inte det. Med tanke på att vi verkligen ville att den här tapeten skulle bli bra var det perfekt att mina föräldrar kom för de kan verkligen sätta upp tapeter :) På fredagen när de kom så käkade vi räkor och slappade framför Let's dance (varför egentligen!?) och Solsidan som var grymt bra och rolig. Kvällen slutade med att när jag tittade till Leia i sitt rum innan vi la oss så hade hon kräks MASSOR!!!! Så vi fick byta allt och bada Leia i vasken....stackarn. Det hände även lör kväll och sen sön direkt efter vällingen kom värsta kaskadspyan. Men på dagarna har hon varit som vanligt och pigg och glad men förkyld. Och nu har hon inte spytt på en natt så det är jätteskönt :) Hoppas hoppas att det håller på att vända!

På lördagen så satte jag, mamma och pappa upp tapeten. Linus tränade och Leia sov...perfekt tajming :) Det blev så himla bra med tapeten. När vi köpte den kände vi att det här blir nog bra men det blev faktiskt SKITBRA!!!! Leia tycker det är kul med tapeten och kunna stå och titta på alla fiskarna och klappa dem. Nu känns hennes rum så mycket roligare och det ekar mindre med :)

 

Tapeten är minst sagt intressant :)

 

Måste vara mycket roligare att vakna och se det här än en vit vägg!





Annars rullar det på. Var på BVC idag och hon väger nu 8 725 gram och är 73 cm lång :) Läkaren kollade henne idag med, en vanlig koll. Men de ville skicka oss vidare till Östra för det knakar i Leias höft när man böjer benen utåt. Läkaren och BVC sköterskan vi har sa att det antagligen inte är något men de vill hellre kolla upp det. Löjlig som man är som mamma blir man orolig direkt......det är väl inget hoppas jag men ändå maler det i huvudet. Men som Magdalena sa (BVC sköterskan) så är det ju ett gott tecken att hon kryper.

Fortsätter Leia må bra idag och inatt så ska vi på mammaträff imorrn. Annars händer det inte mycket i veckan och det är rätt skönt. En fika på fredag med...alltid trevligt :)

I förra veckan besökte vi Hugo och Hermans dagis, dit vi hoppas att Leia kan komma. Det var kul och trevligt att vara där och Hugo och Herman var stolta över att få visa upp sin kusin. Vi får se sen hur det går, de tar ju bara in fyra stycken i aug varav en redan nu i vår så då är det tre platser kvar. Vi får veta det i april förhoppningsvis. Senare samma dag hämtade jag och Leia Hugo och Herman så de fick vara här och leka med Leia och äta pannkakor, en skojig dag.

 


Full fart med kusinerna :)


Kommentarer
Postat av: Karin

Åh så fint det blev i Leias rum! Måste komma och se det live snart :)

Skönt att ni får komma in och kolla Leias höft, säkert inget precis som BVC sa, men det är klart man blir orolig som mamma.

Puss & Kram

2010-02-02 @ 15:05:41
URL: http://justharochnu.blogg.se/
Postat av: Ellinor

Den där tapeten var ju HELT UNDERBAR!! Vilket djup det är i den!!! En sådan skulle min lillebror haft när han var liten. Han ÄLSKAR fiskar! Hihi!



Vi måste verkligen ses snart!



Kraaaaaaaaam :-)

2010-02-05 @ 21:46:08
Postat av: Elisabeth

Ser på dig varje dag Leia när du klappar fiskarna. Längta refter dig!

Kram mormor

2010-02-14 @ 11:49:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0