Kalas i mängder

På sistone har det varit väldigt mycket kalas. I slutet av augusti fyllde Herman 3 år så nu är han stora killen :) Då blev det traditionell kräftskiva med kräftor och tårtkalas! Så himlans gott och det blev även årets första och säkert sista kräftskiva, men bättre det än ingen alls. Sen tändes det ljus i tårtan och det var en tårta med ett fint motiv, nämligen Blixten maskin. För oss lite äldre som inte har koll på allt så är det den röda bilen i filmen Bilar. Jättefin och god var den.

Nu i helgen har det varit dax för kalas igen. Linus kusin fyllde 15 år så då blev det kalas. Vi fick grillat och tårta och godis och kaffe och....ja allt man kan tänka sig. Sen fick vi se Sverige vinna med 2-1 mot Bulgarien om än lite väl onödigt att vänta tills det är inga sekunder kvar alls med att göra mål. Men så blev det då mål och hoppet lever vidare :)

Igår var det kalas för Linus farfar och Leias gammelfarfar. Han fyllde hela 94 år!!! Det är inte dåligt och han är hyffsat pigg och glad ännu. Om vi säger som så så är han nog mer ute och går än jag....pinsamt! Även Herman (som han också heter) fick fint motiv på sin tårta; en traktor! Han var imponerad över vad man kan göra idag med tårtor :)

Nu blir det lugnt ett tag till nästa helg men då är det dags för kalas igen......phew mycket tårta blir det!


Herman laddar för att blåsa ut ljusen....


Och en stolt 3-åring lyckades :)


Kommentarer
Postat av: emeli

HMMM Blixten MC Qeenom jag får be...

2009-09-10 @ 15:13:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0