Långhelg med trädgårdsarbete & Lidköpingsbesök

Äntligen kom den efterlängtade långhelgen. Linus var ledig från tors-sön :) På torsdagen så jobbade Linus och hans storebror Emil och min lillebror Pierre i trädgården, eller det som ska bli trädgården. De jämnade till all jord och gjorde iordning så att vi kan så gräs. Sån himla skillnad att titta på det nu jämfört med innan. Leia sov ute hela dagen, hon stördes inte alls av grävmaskinen, det var snarare så att när man stängde av den så vaknade hon. Hugo och Herman var här med och hjälpte till. De är så söta :) När man tittar på dem inser man att tiden går fort för de känns så himla stoooora! Det var verkligen toppen att vi fick hjälp av Emil och Pierre annars hade det aldrig gått.




En aning jämnare trädgård :)

På kvällen så var Linus lillasyster Emeli här och Linus kompis Bick och min lillebror Pierre. Vi grillade hamburgare och hade det gött :) Så skönt att bara kunna njuta av ledigt! Linus gick vidare till grannen som hade hårdrockskväll. Han mådde inte så bra dagen efter och jag var väl så där glad på honom på förmiddagen.

På fredagen blev det inte mycket gjort då Linus låg i sängen rätt så länge samt att vädret var lite kasst. Vi åkte iväg och handlade lite så vi kan göra våra dopinbjudningar. Så nu är det klart och de är snart helt klara :) Vi tog även en fika i Lerum och det var jättemysigt. Att en sån enkel grej kan bli så mysig, antagligen för att vi aldrig gör det annars. På eftermiddagen kom Linus kompis Fredrik och hans tjej Kristin och deras son Elias från Lidköping. De stannade hos oss till lördagen. Vi grillade (känns som vi alltid grillar) på kvällen och åt kycklingspett med potatisgratäng...gött! Elias fyller ett år i augusti och det är nog den gladaste lilla kille jag mött än så länge. Han var så glad hela tiden och nöjd. Det var så kul för han älskar när någon håller i honom så han kan få gå runt. Men om man gör det och sen lägger honom på golvet så blir han helt förtvivlad stackarn. Det var jättetrevligt att ha dom här och vi tog någon promenad och spelade även yatzy några gånger. Notera att jag vann en gång och fick yatzy :o)


 Mätta och belåtna :)


Elias, glad som alltid :)
På lördageftermiddagen gjorde vi en premiärtur in till stan med Leia. Vi åkte till Linus kompis Anna och hennes kille Daniel. Vi var först hemma hos Daniel på Hisingen. Sen åkte vi in till stan och satte oss på en turkisk restaurang. Leia var helt underbar att ha med sig, hon sov och åt och var så nöjd hela tiden. När vi sitter och väntar på maten så kommer Anna och Gute fram. Det är två vänner som jag lärde känna när jag pluggade i Växjö. Världen är bra liten ibland :)
Vi hade det så trevligt, åt jättegod mat och hade kalasväder! Helt underbart att kunna göra sånt och ha med sig Leia, det fungerade toppen! När vi kom hem på kvällen vid elva så gick vi över till grannen Christoffer för han fyllde 25 och hade fest. Så var vi där några timmar och firade honom och även det var supertrevligt! En helt lyckad kväll helt enkelt :)

I söndags så grejade vi lite till i trädgården så nu är det snart dags att så gräset, ska bli kul att se resultatet längre fram i sommar :)



 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0