Altanen klar, nya utemöbler och Leia ler :o)

I helgen har vi mest jobbat och grejat här hemma. Igår (lördag) så var det lite halvtaskigt väder på morgonen. Linus var iväg på tippen och slängde den sista skiten som legat framför vår entre. Så nu ser det mycket roligare och bättre ut! Sen åkte han iväg och försökte fixa sin cykel så jag slipper köra honom till bussen. Det gick väl så där......men idag (söndag) fick han äntligen den fixad så nu kan han cykla och få lite motion, inte fel! Linus har grejat med altanen både igår och idag så nu är den äntligen klar och den blev så fin. Jättestor och lyxig! Så nu får gärna det fina vädret komma tillbaka så vi kan dega på den.



                                                                                                                                               Vår nya altan är stor och härlig....



                                                                                                                                ...Linus har kämpat & gjort ett toppenjobb!

I måndags hade vi träff med föräldragruppen för första gången sen vi fått barn allihopa. Man kan ju verkligen säga att Leia ligger i lä viktmässigt jämfört med de andra bebisarna. Men en del av dem var riktigt stora!!! Det var kul att träffas och vi mammor har bestämt att vi ska träffas en gång i veckan utöver bvc träffarna. Första träffen är imorgon måndag i Lerum. Efter föräldraträffen så åkte vi och kollade på soffa i Lerum, hittade en vi ville ha men den är för dyr. Så vi får kolla vidare, borde nog hitta någon som vi gillar och har råd med. Vi köpte i alla fall utemöbler till vår altan. Ett glasbord och stolar i aluminium och svart nät, rena klippet på Blomsterlandet, bord och fyra stolar för 1995!!!



                                                                                                                                          Blomsterlandet rekommenderas!

Igår kväll så bjöd vi över grannarna Christoffer och Johanna på grillning. När det är uppehåll kan man inte motstå att grilla. Även den här kvällen var mycket trevlig och det är härliga grannar vi har! Leia fick som vanligt (känns det som) en paket och den här gången fick hon en kossa som man kan dra i svansen så spelar den musik. Leia älskar verkligen allt som spelar så det är bara för oss att springa och dra i alla gosedjuren som spelar, fullt upp :o)

Det roligaste som hänt i helgen är att Leia har lett åt oss flera gånger och det är en helt sjuk och varm känsla man känner när hon gör det. Hon försöker även prata med oss på sitt vis och gurglar härligt när hon gör det. En härlig helg hemma men ändå en händelserik helg kan man säga!




















 

Kommentarer
Postat av: Sani

Vilken fin altan! Och hela huset för den delen! Vi har ju inte sett huset ännu. Skönt med en stor altan!

2009-05-11 @ 18:08:31
Postat av: Ellinor

Så fin altanen blev!! Hoppas det fina vädret kommer så att ni kan sitta ute snart!!



Kramar Ellinor

2009-05-13 @ 19:52:05
URL: http://anglarrunthornet.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0