Midsommar 2009 :)

I fredags var det då dags för midsommarafton och den skulle firas hemma hos oss. Det började lite tråkigt med att Karin och Mackan och Thyra inte kunde komma för Mackan hade migrän :o( Så himla tråkigt att de inte kom, men men det är inte så mycket man kan göra åt det. Vi fick fira ändå.

Leia var midsommarfin :)



Dags för den goda lunchen...



Vi började med att äta knykalas lunch hos oss vid ett tiden och det var jättelyckat! Konstigt innan är man alltid orolig över att maten inte ska räcka och sen har man ändå alltid en massa mat över. Vi har mat i kylen från lunchen ännu. Lunchen var som sagt supergod och alla var glada och vi sjöng snapsvisor :) Vi skulle åkt till midsommarfirandet i Olofstorp men vädret var på gränsen så vi firade hemma istället. Vi spelade kubb och kastade pil, så sköj var det. Fick spela kubb på gruset då gräset växer ännu och vi ville inte förstöra det :) Vädret blev bara bättre och bättre hela tiden och vi satt ute och åt jordgubbar och glass...super :)

Det var inte lätt att göra kransarna kan jag säga !


Kubbtajm!



På kvällen grillade vi och åt gott. Festen fortsatte kvällen lång och det var lätt en av de bästa midsomrarna hitintills!!! Alla verkade väldigt nöjda och glada. Leia somnade redan vid åtta tiden. Sen vaknade hon en stund vid halv två och ville ha liet mat och kolla festen så klart. Sen sov hon till sju och fick mat och somnade om till halv tio...kan man bli mer bortskämd!?

Smile :)


Stefan tog en svängom med Linus innan han skulle cykla hem (därav den lysande västen :)

Midsommar var som sagt så lyckad och det var så himla kul!!

Glad midsommar!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Åh, ni ser verkligen ut att ha haft en härlig midsommar!!

2009-06-23 @ 21:30:09
Postat av: Ellinor

Härligt med en lyckad midsommar! Jag och Lenny åkte förbi ert hus vid 20.00 på midsommarafton. =) Jag visade honom ert fina hus!



Hoppas vi ses snart!



Kram Kram

2009-06-26 @ 18:58:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0