2 månader

Helgen när det var mors dag så blev Leia två månader....oj vad tiden går fort. Det känns inte som det var längesen vi kom hem från BB. Men som med allt annat så tittar man på Leia och då inser man att jo hon är två månader. Hon har verkligen ändrat på sig. När vi vägde henne senast (26/5) vägde hon 4 050 gram och var 56 cm lång. Vi ska dit och väga och mäta den 15 juni så det ska bli kul att se vad hon väger då. Hon går som sagt upp i vikt sakta men säkert. Hon ligger under det lägsta strecket på kurvan, men vi bryr oss inte så mycket om det. Tittar man på hur det gått sen hon började gå upp i vikt så går det som sagt uppåt och det är det viktigaste! Hon var även på läkarkontroll den 26 maj och allting var jättebra!

Det är en liten tjej som verkligen växer. Hon ler, skrattar och jollrar och är så himla nöjd. De flesta vi möter tycker att hon tittar och är väldigt med och det känner man själv att hon är. Allting bara rullar på, hon äter och är nöjd. På nätterna fortsätter hon skämma bort oss och sover så bra, från 22-tiden till 4-5 ibland 6 på morgonen, så vi njuter :o)

Idag testade jag om hon kan lyfta huvudet när hon ligger på magen. Men det går inte riktigt ännu, hon försöker verkligen och kämpar men det går fem centimeter ungefär....alltid ngt :) Jag har ingen panik och är verkligen inte den som oroar mig och tänker att nu måste hon lyfta huvudet för det ska ske runt den här åldern. Nej....det får gå i Leias egen takt :) Hon rullar från rygg till sidan, och när hon låg på magen idag såg det nästan ut som hon skulle krypa. Det gör hon ju inte redan men hon är så stark och envis att benen gick av bara farten. Hon är mycket stadigare i sitt lilla huvud...inte så det är 100 % men bra mycket bättre än innan. Det är svårt att fatta att hon snart kommer vara tre månader och efter sommaren fem månader......hjälp känner man ibland. Det är bara att ta vara på tiden och njuta !!!

Leia gillar att ligga på filten och "kolla läget" 

Slagen hjälte :)

Man blir trött av att leka...

Även om Leia är liten så har hon blivit större...

Så här hittade jag Leia en dag, hon har flyttat sig själv i sängen.....till diagonalen :)

En glad liten mumintjej :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0