Semestern har börjat!

Ängtligen har semestern börjat och det känns lyxigt att Linus har fyra veckor :) Vi har hunnit med att ta oss ner till Båstad och här ska vi vara i en vecka! I lördags åkte vi ner till Malmö och hälsade på Linus kompis Johan och hans tjej Ulrika. De ska ha barn i september. Det var riktigt kul att se dem för det var ett bra tag sen vi träffade dem. De bor kvar i sin lägenhet i Malmö i centrum. Det var lite halvdant väder när vi var där och mycket regn. Vi fick en enorm brunch när vi kom dit och det kan jag gärna tänka mig varje dag för det var gott! Sen gick vi till folkets park och tog en glass och strosade runt. Sen avslutade vi med grillning på kvällen. Det var lite kul att se Ulrika med magen för det känns inte som det var så längesen man själv hade en sån mage.

Leia och Ulrika

Det syns lång väg att Johan kommer bli en toppenpappa :)


När vi kom hem på kvällen så var mamma och pappa barnvakt åt Leia så jag och Linus kunde åka fram till centrum och kolla in alla brats med mera. Det var lite småkul att bara stå och titta på alla som skulle in på Pepes och allt vad det var. Det var ju kort kort och högklackat som var inne, samt att vara odrägligt full. Vi gick en runda och avslutade med att gå ner till Badkrukan och ta en öl och titta på vattnet och sitta i de goa sofforna. Fick en liten flashback av när man satt så då vi var ute och reste :)

Badkrukan



Annars är det lungt här, vi har hunnit vara hos Niclas och spana in hans altan han snart är färdig med. Vi har hälsat på min mormor och slappat och tagit det lugnt. Nu väntar vi på det fina vädret som ska komma imorgon så vi kan gå ner till stranden och bada. Det kanske vankas bio ikväll med Harry Potter.

Det märks att mormor och morfar har saknat Leia :)

Kommer nog bli en fotomodell ändå....

Redo för ett besök hos gamlemormor...

Busar med morbror Niclas




Hoppgungan är rolig :)

Linus testar mammas spikmatta


Kommentarer
Postat av: Fernando

Hey! Congratulations for the newest member of the Rogersson clan! I will soon have to go to Olofstorp again and meet the new princess Leia.



I send you all my best wishes from Brazil!

Hey do!



Fernando

2009-08-03 @ 16:34:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0