Middag i Skepplanda & utflykt till Lidköping

I fredags åkte vi ut till Kent, Marie, Wilma och Maja i Skepplanda och fick grillat, lax mmmmm :) Wilma har verkligen blivit stora tjejen och är snart 2,5 år gammal och hon pratade och underhöll oss för fullt. Maja är två månader äldre än Leia så de två kan nog busa längre fram i tiden. Två månader låter inte mycket men i den åldern de är i nu så märks det jättemycket. Vi hade en riktigt trevlig kväll och den slutade med att vi spelade tennis, tv spel. Det gick väl så där för mig, man får nog hålla på lite om man ska bli bra :) En riktigt trevlig kväll och det var kul att se hur fint de fått i sitt hus, det hade verkligen hänt jättemycket sen vi var där sist :)

Leia och Maja

Wilma vill också vara med på kort :)

På söndagen gjorde vi en utflykt till Lidköping för att gratulera Thyra som fyller två år den 14 juli. Det är så kul för annars brukar hon vara lite småblyg i början som alla barn är. Men när vi kom den här gången var det fullt ös från start. Vi skulle jaga henne, det är mycket jaga som hon tycker är kul nu. Vi fick smarrig mat och sen gick vi en runda och tittade på tomten som de kanske ska bygga på, kommer bli hur fint som helst där om de bygger :) Sen gjorde jag, Karin och Thyra en såååå god tårta :) Så kalasade vi på den och hade det skojigt :) Thyra fick öppna sina presenter. Hon fick en kavel och tillbehör som kan behövas när hon ska leka med sin lera. Hon blev så glad och hade fullt upp med allt hon hade fått :)

Karin och Thyra läser för Leia ...

Presentdax!


En helg som gick väldigt fort. Nu är det bara en vecka kvar sen har Linus fyra veckors semester och det ska bli så kul :) På fredag åker vi till Båstad och är där en vecka samt åker en dagstur till Malmö och hälsar på Johan och Ulrika :)

Kommentarer
Postat av: Ellinor

Så mycket goa barn du har runt omkring dig!



Vi ses imorgon! <3



Kraaaam

2009-07-15 @ 20:57:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0