Besök i stan, shopping på Allum & besök hos kusinerna

Denna veckan har verkligen bara sprungit iväg. I måndags var jag och Leia framme på stan och shoppade med Emeli och hennes kompisar. Det var jättetrevligt och kändes lyxigt att gå på stan då jag inte ens gjorde det innan Leia kom till världen. Hittade allt lite fynd :) Det funkade kalas att ha med Leia, hon åt, låg i vagnen och pratade och sov, inga problem helt enkelt...underbart!!!! Vi mötte upp Linus efter jobbet och försökte hitta skor till honom...får fortsätta med det en annan dag. Sen åkte vi till Anna och Daniel och kollade in deras nya lägenhet på Majorna. Så himla fin lägenhet har de och den ligger verkligen helt toppen, där kommer de att trivas kalas!!! Och där kommer vi att hänga en del :)

I köket hos Anna och Daniel


I onsdags passade jag och Leia Herman för Hugo skulle få gå på bio med Emma och sina kusiner, men Herman får vänta tills han fyllt tre i alla fall. Så han var med oss och busade med Leia. Sen åkte vi till Allum för att köpa en present till Thyra som snart fyller år. Herman hade fått med sig pengar att köpa något för och han valde, chockerande nog, en traktor och en grävmaskin ...sicken sötnos :) Sen firade vi med att äta på Max ....och det var en hit tyckte Herman :) Helt färdig somnade han i bilen på vägen hem.

En nöjd tjej i monstertröja :)


Herman gillar Max :)


Framtida fotbollsproffs!


Eller kanske fotomodell....

Igår hängde vi hos Leias kusiner hela dagen. Tiden bara rann iväg och vi tjöta bort den jag och Emma och skönt var väl det med tanke på att regnet öste ner hela dagen. På kvällen trotsade vi vädret och grillade och det var gödit kan jag säga :) En helt underbar dag och Leia hade fullt upp med kusinerna :)


Hugo vill lära Leia fiskespelet...


OBS!!! Bilden är inte arrangerad....


Herman och Leia leker....


Leia fick låna killarnas hoppgunga...kan nog bli en hit eftersom hon älskar att stå :)

Kommentarer
Postat av: Karin

Vad stor hon ser ut att ha blivit på bara en vecka! Längtar till söndag då jag får gosa lite med henne!

Kram, kram

2009-07-10 @ 12:37:36
URL: http://justharochnu.blogg.se/
Postat av: Ellinor

Så fina bilder!



Va kul det ska bli att träffas på torsdag!



Kraaam

2009-07-11 @ 22:58:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0