Stockholm och Täby

Första veckan i december åkte vi till Line, Johan och Vilmer i Stockholm, eller för att vara exakt Täby. Tanken var att jag skulle åka upp före på tisdagen och att Linus skulle komma på torsdagkväll. Men så skulle Linus ändå till Stockholmskontoren genom jobbet så han frågade och fick kombinera det hela så vi åkte upp tillsammans på tisdagen. Det var väldigt skönt då vi skulle åka bil och det kan ju bli segt när man åker så långt! Vi visste inte hur resan upp skulle gå....hur många stopp det skulle bli. Vi hoppades på ett men tog inte det för givet. Men vår lilla dotter var en pärla och vi klarade oss med ett stopp ....skönt :)

Line och Johan hade köpt ett nytt radhus i Täby i ett jättenytt och fint område. Så det blev husvisning och sen gick jag och Line en runda i området. Linus åkte iväg till jobbet. För Linus och Johan var det jobb som vanligt. Jag och Line åkte till ett nytt shoppingcenter i Sollentuna på onsdagen. Det blev lite shopping när det gäller vinterkläder till Leia. På torsdagen slappade jag och Line och barnen och gick en runda i det väldigt kalla men fina vädret. På fredagen var Linus ledig. Johan jobbade halvdag och när han kom hem åkte vi till ett ställe som heter Barkaby, där de hade märkesoutlet. Linus fyndade och köpte sig ett par Tommy Hilfigher byxor.....nice :) På lördagen skulle vi skaffa oss lite julstäming så vi åkte till julmarknaden på Skansen. Man fick julkänsla och lussekatt :) Vi tajmade det hela och gick innan regnet kom :) Efter en stunds letande hittade vi äntligen ett fick där vi fick plats (inte det lättaste med två barnvagnar!!!).


Leia leker med Line och Vilmer


Fikar på Waynes


Leia kommer på att hon kan köra Vilmer


Tut tut nu kommer vi :)

Det var helt underbara dagar i Täby och så kul att vara där en längre tid så man hinner umgås utan stress. Leia och Vilmer hade väldigt kul och hade utbyte av varandra. Leia körde runt Vilmer i hans gåstol, de höll handen när de åt.......ja det är en rolig ålder de är i. Allting går ju så fort med! När vi kom dit kunde Vilmer inte riktigt sitta så stabilt, men när vi åkte kunde han nästan sitta själv! Tänkt så mycket som kommer ha hänt nästa gång vi ses :)


Leia myser med Line :)


Vi ´myser med Vilmer :)


På Skansen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0