Julstämning

Det här året fick vi verkligen julstämning. Det får vi nog varje år men det är lite speciellt när man har en liten dotter som kryper rundor och har sig. En lördag var Hugo och Herman hos oss, då bakade vi pepparkakor :) Dagen efter fixade vi vårt traditionella pepparkakshus. Leia tyckte det var fint men blev lite ledsen när hon inte fick röja runt bland alla tomtarna. Sen begav vi oss ut i nästan 14 minusgrader och skulle hitta en gran. Jag är sån så jag tycker vi kan köpa gran. Men Linus är sån att vi ska såga vår gran själva. Leia fick vara hos farmor och farfar när det var så kallt. Vi fick gå en bit men sen hittade vi vår gran och Linus sågade. Den blev faktiskt fin, stor och vacker. Vi klädde granen och Leia var med och kollade läget. Man våga nästan inte säga det men Leia har låtit granen vara ifred!!! Hon tittar på den och har känt ´på den men gillar nog inte att den är så sticksig. Sen är den inte så vid nertill så då kan hon krypa vid den utan att välta den :) Tomtarna, grisen och bocken är det som är mest intressant. Sen kanske det påverkar att vi säger nej när hon försöker röra granen ;o)


Pepparkaksbak :)


Vår fina gran!


Tomten är roligast!

Det har ju snöat massor med! Det var ett tag sen vi haft så mycket snö innan jul och det kommer få ligga kvar till julafton med.....så kul :)


Julfint  med äkta snö :)

Med Leia händer det mycket ....hon blir 9 månader innan nyår. Hon kryper för fullt och det går verkligen undan kan man säga! Hon ställer sig upp överallt och behöver inte mycket att hålla i. Ibland står hon själv en liten stund utan att hon tänker på det, men sen när hon kommer på att hon inte håller i något så blir det lite läskigt. Hon går lite med genom att hålla i möblerna och gå via dem. Många tror att hon kommer gå snart och när man ser henne så är det inte omöjligt att det kommer att hända. Hon är en pigg och glad liten tjej och det är fullt ös när hon är vaken, hon kan inte sitta still en sekund ens! Det är en härlig tid och det är svårt att fatta att ens lilla flicka blivit så stor fastän hon egentligen är liten!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0