Jul

Julen är här......
det här året skulle vi åka ner till Båstad och fira jul. Så vi slängde ihop lite jullunch hemma hos oss i huset också kom hela Linus familj dit på lillejulafton. Vi hade det trevligt och mysigt och sen var det dags för julklappsutdelning. Vi tjuvstartade lite eftersom vi skulle åka iväg. Vi fick många bra julklappar, lakan till sängen, entertainment bok (en helt underbar sak, en bok där man kan gå på caféer och restauranger och äta 2 för 1, rabatter i många affärer, hotell och en massa annat....perfekt present!), halsband, kalsonger, sockar, bodyshop saker. Leia fick många julklappar; klänning, badrock, tajts och en tröja, cd spelare, telefon som man kan dra på hjul, klistermärken på en bil och prinsessor att sätta på hennes rum det går även att måla på dem med whiteboardpenna.....kanske väntar med pennan till hon är lite äldre, pengar, ......ja jättemycket, har säkert glömt något.


Tomten Emil kom på besök :)


Leia fick en del paket......

På eftermiddagen åkte vi ner till Båstad och på kvällen firade vi lillejulafton hos min storebror i hans hus. Där var det verkligen pyntat med slingor, snögubbe och snölykta! Julaftonsmorgon började med lite paketutdelning från Leia till sin mamma och pappa. Mamma fick toblerone och en Calvin Klein bh :D Pappa fick en julslips. Vi gick ut en promenad och njöt av att bara ta det lugnt. Annars kan jul lätt bli stressigt! På eftermiddagen kom min mormor hit och det var så kul att hon kunde vara med några timmar. Hon fick en fotokalender av oss :)


Familjefoto!


Leia leker med gamlemormor :)

På kvällen blev det julbord och en massa gott!! Sen hade Leia sån tur att tomten kom!!! Hon blev inte rädd utan tyckte tomtens glasögon var fascinerande :) Även här fick Leia många paket! En klänning, en gåvagn, en docka, klosslåda där man stoppar klossar i olika hål, djur som poppar upp och en alldeles egen julstrumpa. Vi fick trisslotter (vann på en iaf :), kaffekokare (moccamaster.....lyxigt :), presentkort på bauhaus, Camilla Läckbergs nya bok. Linus fick liveit av mig och Emma. Han och hans bror kan välja mellan bland annat ölprovning, whiskeyprovning. Sen fick han vanliga tröjor att ha under skjortan. Jag fick en julbricka, en klocka och ett presentkort på middag och teater och sällskap. En riktigt bra jul och jag har som sagt säkert glömt en del klappar :) På kvällen spelade vi julklappsspelet och det var kul :) Vi vann ett spel hänga gubben, dekorationer att sätta på glas, bordstabletter och en kökshandduk.


Första julen med Leia :)


I väntan på tomten.....


Tomten kom :)


Leia fick en pop up leksak


Alla hade varit snälla och fick paket :) vilken tur....

En som sagt underbar jul och det är speciellt att ha firat sin första jul med lilla Leia :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0