Bokenäs spa

Det var verkligen ett tag sen jag skrev ser jag.

I slutet av november fyllde Linus pappa 60 år. Detta firades med att vi åkte iväg till Bokenäs spa hela Linus familj. Bokenäs ligger inte så långt från Uddevalla, vid havet. Vi hade det riktigt lyxigt med en egen lägenhet, två rum och kök/vardagsrum. Alla hade en egen lägenhet men vi bodde i samma hus, perfekt för då hade vi nära till varandra och behövde inte oroa oss för att vi skulle störa någon. När vi kom dit på fredagen så åt vi mat tillsammans, räkor....mmmm :) Sen spelade vi spelet galenpanna som börjar bli en klassiker. När vi skulle lägga Leia blev det lite problem. Vi fick inte upp resesängen vi fått av hotellet. Så pinsamt nog fick Emil (Leias farbror) ringa journumret och den här mannen var van vid att få samtal om resesängar kan man säga. Han sa helt enkelt börja om från början....börja om på nytt ;o) Vi gjorde det och det funkade :)

På lördagen var Rogers födelsedag. Vi började med att gå upp och sjunga och ge en massa paket. Också fick han donuts med, Linus pappa har en viss kärlek till donuts :) I paketen var det chokladkalender, godis, tofflor, kalsonger.....ja en massa! Sen gick vi och åt vi görgod frukostbuffé, det fanns till och med våfflor man kunde göra, Linus var i himmelriket :) Leia åt leverpastejmacka, så kul när man kan ge henne lite vanlig mat som man själv äter. Efter frukosten var man ju övermätt kan man säga. Nu var spa:t öppet så vi fick ha med oss barnen. Leia var med och badade i poolen de hade inomhus. Hon visade alla att hon kunde dyka :) Spa:t bestod av gym, relaxrum, brasa, stor bastu med fönster åt havet, en pool och två jacuzzis utomhus med utsikt över havet :) Nice!


Farfar får paket :)

Linus och Hugo simmar

Herman slappar i poolen :)

Efter att ha varit på spa:t åt vi lunchbuffé och sen åkte vi mot Uddevalla för att bowla! Bowlingen var rolig och gick bra för en del men inte lika bra för mig i alla fall :/ Roger vann en serie och fick present igen, en fin fin skjorta att ha på kvällen :) När vi kom tillbaka till hotellet var det slappt. Sen på kvällen var det julbord.....och herregud vilket julbord! Det var framförallt sillen och laxen som imponerade mig. Det fanns (för att bara nämna några) flädersill, granatäpplesill, blåbärssill, citronsill.....hur mycket som helst! Så när man kom till varmmaten var det fullt :) Men efter en paus så kunde man orka med efterättsbordet :D


Hugo bowlar!

Leia får underhållning på bowlingen :)

Underhållning vid julbordet

På senkvällen var det dags för spel igen och sen blev det sängen! På söndagen njöt vi av frukosten igen, sen var vi på spa:t en stund och på eftermiddagen åkte vi hem. En helt underbar helg då man fick lyxa till det lite :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0