Växjöbesök x 2 samt Liseberg!

I förra veckan hade jag och Linus inte mycket planerat, vi tänkte att vi tar det som det kommer. Men så ringde en gammal fotbollskompis till mig i växjö, Martina och frågade om hon och hennes kille Momme fick lov att komma och hälsa på. Klart att de fick det, besök är bara kul särskilt från de man inte träffar så ofta. Precis när jag lagt på luren så ringer Linus kompis Stolle från Växjö och frågar om han och Sandra får komma och hälsa på och gå på Liseberg. Vi tänkte ju fler desto roligare och Liseberg hade vi inte hunnit vara på. Martina och Momme kom hit på måndagen och vi gjorde inte mycket då, pratade lite och hann med att se Beck på tv:n :) De hade ju inte sett vårt hus innan och inte Leia heller så de fick bekanta sig med henne och en visning av huset.

Martina och Leia

På tisdagen kom Stolle och Sandra mitt på dagen. Vi käkade lite och laddade batterierna för Liseberg. Vi hade tur med vädret för hela måndagen regnade det och på tisdagen på morgonen och förmiddagen regnade det. Men sen när vi började bege oss till Liseberg blev det bättre väder och det visade sig att det skulle bli riktigt fint. Så därför blev vi ju inte själva på Liseberg, det var otroligt mycket folk men kul ändå :) Vi åkte lite granna och spelade även en femkamp. Leia fick för första gången vara på Liseberg och hon trivdes när hon fick sitta på magen så hon kunde se allt folk :) Vi körde en hel eftermiddag och kväll där och det var riktigt kul. Tyvärr vann vi inte på några chokladhjul utan fick titta på alla andra som gick runt med stjärnvinster, jag är övertygad om att de vill glänsa lite extra när de går där!!! Men vi vann i alla fall en massa gosedjur i sånna här maskiner med klor som vi spelade på.

Vi testade på den här "Hanghai" en ny attraktion som var riktigt rolig!

Tyvärr vann inte Leia på bilarna....

Så här glada var Sandra, jag och Stolle då vi överlevde.....

....den här saken!!!


På kvällen hemma hos oss så drack vi gott och käkade snacks och tog en runda Galen panna, det spelet är verkligen kul! Man känner sig lite lustig när man sitter med ett pannband och har kort uppsatta. Sen ska man gissa vad man har för person och plats genom att antingen få ställa frågor för att komma fram till vem det är eller få lite ledtrådar på andra sätt (tidningsartiklar, bokstäver osv). Ett kul spel men ibland kan man känna sig lite frustrerad när man inte har en aning och kör fast totalt!

Leia och Sandra :)

Detta är Galenpanna...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0