Havet :)

Äntligen har sommaren kommit tillbaka lite och vi har fortfarande semester...nice! I fredags bestämde vi oss för att det var havet som gällde för hela slanten. Vi åkte dit med Hugo, Herman, Anna och Erika. Vi var vid Askimsbadet redan vid tio och då var det inte alls mycket folk så vi fick plats på plajan i sanden. Sen fylldes det på med folk kan jag lugnt säga, ett tag såg det ut som om folk vallfärdade till stranden, inte konstigt med tanke på vädret. Klarblå himmel, sol och inte ett enda moln. Det var 21 grader i vattnet och riktigt skönt, man kunde vara i och bada länge och leka i vattnet.

Hugo och Herman satte igång att bygga sandslott med Linus, Erika och Annas hjälp. De hade så kul på stranden hela dagen och njöt verkligen av det fina vädret. Vid ett tiden kom även Emeli till oss för hon jobbade bara halvdag. Det var så gött att bara ligga och vara på stranden och inte behöva bry sig om något. Det gick kalas att ha Leia med sig på stranden, hon njöt hon med under att parasoll :) Det var en riktigt lyckad och härlig dag och vi var helt färdiga när vi åkte hemåt runt fem tiden. Det tog knappt fem minuter innan Herman somnade i bilen. Han skulle med oss hem och bo hos oss till lördagen för Emma och Emil är iväg på bröllop. Hugo åkte med Erika hem. När vi kom hem gjorde vi en smarrig hemmagjord pizza och den satt som en smäck :)


Hugo och Herman bygger sandslott


Leia njöt av en dag på stranden :)


Premiärdopp för Leia


Kusinerna hjälpte till med doppet :)
En riktigt bra semesterdag helt enkelt och man önskar att man får fler såna här dagar :) Det som vankas för oss härnäst är en Stockholmsresa på tisdag :)

Leia har börjat äta lite mat nu. Hon äter gröt för fulla muggar och det går riktigt bra. Vi har även börjat ge henne lite morot nu, det är hon väl lite mer skeptisk till men igår gick det riktigt bra så det är bara att kämpa på. Det är kul att kunna börja ge lite mat, hon var ganska arg till en början då det var lite ovant för henne, det är inte det lättaste för varken henne eller oss att lära sig tekniken att äta med sked. Men det går framåt hela tiden :)



Leia äter morot, en aning skeptisk....

Stolt över att få sitta med vid matbordet


En glad 4 månaders tjej :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0